Wist je dat wij GRATIS monteren? Dat bespaart je een hoop tijd. Ook nemen wij de verpakking mee terug en recyclen deze.

Je kan steeds op ons rekenen voor een betrouwbare service!

Bestellingen van € 500,- en meer leveren wij gratis in België en Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Bureaumodus.be

Retourneren

U als Koper heeft het recht om van de aankoop af te zien, zonder boete of een reden op te geven, en dit gedurende veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.  Gereserveerde en/of speciaal voor de Klant opgebouwde goederen worden uitdrukkelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Bestellingen die niet geplaatst worden via de website worden automatisch beschouwd als gereserveerde goederen.

U dient contact op te nemen via info@bureaumodus.be binnen de 14 kalenderdagen. Het product wordt op kosten van de Koper door BureauModus opgehaald in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd. 

BV BureauModus verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de Koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de Koper bepaald. Bij niet-correcte terugname conform het voorgaande zal BV BureauModus niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de Koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen ophalen bij BV BureauModus of op uitdrukkelijk verzoek van de Koper op diens kosten terugbezorgd worden. In dat geval wordt het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de Koper.

+ Toon meer
- Toon minder